Alegerea meniului de nunta

Ne revedem dragi prieteni in noul an, cu noi ambitii, cautari, rataciri si dornici de impliniri! Ajungem sa ne dam seama, sa realizam, ce inseamna, cat valoreaza si cum pecetluim cuvantul familie! Asadar urmam pasii completarii vointei noastre de a deveni un intreg unul cu celalalt, de a realiza uniunea in fata Domnului. Telefoane, invitatii de nunta la familie, prieteni, drumuri la restaurante, degustari de meniuri, vizionari de formatii de nunta, Dj, rochii de mireasa etc. Teoretic urmam drumul sistematizat si stigmatizat de ceilalti dinaintea noastra.

Dupa ce am acontat restaurantul si am vizionat destule formatii de nunta, urmeaza sa ne punem intrebarea ce mancam la eveniment? Traditional sau mai sic? Este intr-adevar o problema! Alegerea unei formatii de nunta, nu este atat de dificila pe cat alegerea meniului, parerea noastra. O formatie de nunta se vizioneaza se asculta, iti plac solistii, vocile lor, repertoriul, Cv-ul si gata! Dar friptura… cum trebuie sa fie? Restaurant pentru evenimente cu catering sau cu bucatarie proprie? Aperitiv oxidat sau proaspat? Ce preferati? Gusturile nu se discuta, stim acest lucru.

Ca formatie de nunta, avem datoria de a face fericiti majoritatea invitatilor! Ca Restaurant, Ballroom, Cantina etc, ai datoria de oferi clientilor produse de calitate asa cum si o formatie de nunta va trebui sa ofere acest lucru. Formatia noastra sau ca formatie de nunta care ne respectam incercam sa va sfatuim spre o alegere de restaurant cu bucatarie proprie. O rochie de mireasa o alegi iti place o porti, te face fericita. O formatie de nunta la fel. Dar nu putem spune acest lucru si despre un aperitiv uscat, o friptura rece si tare sau despre sarmale sarate si condimenate in exces! Se pot discuta pareri la nesfarsit pe aceasta tema. Bine-nteles putem discuta si despre formatii de nunta, Dj, Restaurante…etc.

Oferim tinerilor miri siĀ  indrumari despre ce ar trebui sa tina cont in alegerea Restaurantului evenimentului unic in viata lor. Ca formatie de nunta, avem experienta bogata si un indrumator la fel valoros. Dorim tinerilor miri ai acestui an sa aleaga cu sufletul, dar sa fie foarte atenti atat la Restaurante, Formatii nunta, cat si la meniuri si ce contin ele!

Succes si vom reveni cu noi subiecte pentru voi!