Cat costa o formatie de nunta?

Ce mai incolo si incoace, totul pleaca de la bani! Zara, sau cine stie ce firma no name?! Te risti? Exista un proverb care spune ca ,, suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftineā€¯. Asa si cu multitudinea de formatii de nunta. Cu siguranta, daca ar exista un buget consistent fiecare cuplu si-ar achizitiona o formatie nunta cat mai buna si cat mai scumpa, pentru a se asigura de succesul evenimentului. Tinerilor casatoriti nu le ramane dacat sa caute sa asculte si sa vizioneze foarte bine CV-ul unei formatii nunta de pe internet!

Varsta unei formatii nunta conteaza? Sigur ca da! Care ar fi varsta optima a membrilor unei formatii nunta? Cat mai batrani cu multa experienta? Cat mai tineri fara experienta?

Vom reveni intr-un articol viitor asupra acestui aspect a unei formatii nunta. Pana atunci, nu uitati ca o formatie de nunta este la pret ca si o haina. Mai scumpa sau mai ieftina. Depinde de buget si nu in ultimul rand de perspicacitatea tinerilor casatoriti, rabdarea si entuziasmul de a cauta si gasii cea mai buna formatie nunta pe gustul lor!!!