Formatie nunta Bucuresti Ana & Flavian, Cover-uri, Muzica usoara si de petrecere

 

 

 Formatie nunta Bucuresti Ana si Flavian, o alegere completa.

 Ce inseamna Cover Music

O data cu revolutia Romana din anul 1989, mai exact spus dupa cativa ani de la evenimentele din’89, societatea Romaneasca primeste portionat dar sigur din Occident, in toate domeile de activitate, noi nume si formulari ale unor produse si denumiri pe care toata lumea le-a denumit intr-un fel ani de zile.  Un proverb Romanesc spune ca ,, Lupul schimba blana dar naravul ba”

Nu are rost sa exemplificam schimbari si metamorfoze muzicale in acest articol deoarece sunt foarte multe, dorim doar sa insistam pe aceasta categorie numita Cover music sau simplu Cover.       Nu de mult auzeam ca o anumita trupa muzicala sau formatie nunta, band etc, interpreteaza frumos Ever Green-uri.

Ce inseamna Ever Green

Acest ’’verde pentru totdeauna” este o denumire la superlativ a unor cantece. Muzica  pentru toate varstele care nu are varsta. Ever Green-ul nu este altceva decat un cantec devenit celebru  interpretat de un cantaret sau formatie de-a lungul timpului, care a ajuns sa fie fredonat de intreaga lume.

Cantece foarte vechi dar de o enorma frumusete si calitate atat Romanesti cat si Internationale se pot auzii si vedea sub o forma sau alta, de videoclip sau filmare live la posturile de televiziune in cadrul emisiunilor de divertisment. Posturile de radio desigur difuzeaza enorm de mult astfel de cantece, in special posturile specializate in difuzarea muzicii mai vechi.

Pentru a incheia cu descriera a ceea ce se cheama,, Ever Green” sa dam cateva exemple de Ever Green-uri, Romanesti si Internationale. Formatie nunta Ana si Flavian in cadrul emisiunilor de televiziune, click aici: https://youtu.be/2fdMITLglig . Formatie nunta Ana & Flavian la nunti, botezuri, cumetrii click aici: https://youtu.be/XMnDbtZkQZs

Muzica usoara Romaneasca poseda o exemplara colectie de Ever Green-uri. Formatie nunta Ana & Flavian Ever Green la TV click aici: https://youtu.be/S8O0ihM9SKs

Ever Green-urile asadar dragi prieteni dupa cum va puteti da seama, in Romania au capatat o noua denumire de Cover. Orchestra, formatie nunta, cover nunta, trupa etc, atunci cand va interpreta un Ever Green va spune ca interpreteaza un “cover”.

O formatie nunta care nu are in repertoriu aceste Cover-uri se poate numii formatie de lautari sau formatie de muzica populara. Atentia consumatorului (mirilor) trebuie indreptata spre palmaresul, repertoriul, demo-urile video al unei formatii de nunta, pentru a putea stablii daca este o simpla formatie nunta sau este si Cover Band.

 

Formatie nunta Ana & Flavian, combinatia perfecta.

  In conceptia formatie nunta Ana & Flavian, o formatie completa, trebuie sa acopere mai toate gusturile mirilor si ale invitatilor. Cu cat invitatii sunt mai multumiti, cu atat darul la sfarsitul nuntii este mai consistent. Cu totii ne dorim acest lucru si suntem fericiti cand toti invitatii felicita entertainment-ul la sfarsitul evenimentului si alegerea facuta de miri.

Formatie nunta Ana & Flavian acopera majoritatea genurilor muzicale necesare la un astfel de eveniment: Cover-uri Romanesti si Internationale, Muzica populara (solista si instrumentisti de exceptie) si Dj.

In alta ordine de idei, formatie nunta Ana & Flavian, acorda o atentie deosebita stabilirii repertoriului unui eveniment. Mirii vor face o lista cu cantecele adorate si preferate si o lista cu cantecele nepreferate.

Din aceasta lista vor face parte piese (cover-uri) Romanesti si Internationale, muzica populara si muzica de Dj. Pentru mai multe secvente live din evenimente, formatie nunta Ana & Flavian va invita sa accesati pagina video a site-ului.

Cover sau Cover Tribut?

   Ce inseamna Cover Tribut? In special in strainatate, o formatie de nunta (weeding band), trupa sau orchestra, care nu este foarte consacrata si nu are propriile compozitii devenite cover-uri fredonate de public, folosesc la evenimente “cover-uri tribut”

Cantecele in maniera Tribut sunt acele cantece (cover-uri) care se aseamana cat mai mult si mai izbitor cu originalul, click aici: https://youtu.be/PTSjguW8rpw.

In Statele Unite ale Americi trupe venite de peste tot din lume( Rusia, Filipine, Grecia etc) interpreteaza cantecele cat mai aproape de original. Atat solistii cat si instrumentistii incearca sa ofere publicului muzica cat mai aproape de original. Acesta fiind un criteriu valoric pentru Directorii de entertainment ai marilor companii.

La acest capitol formatie nunta Ana & Flavian demonstreaza prin palmaresul sau dovedit in timp, atat piese originale click aici: https://youtu.be/EETu50F_cyI , cat si preluari la cel mai inalt grad de fidelitate click aici: https://youtu.be/HxnD6sBFvys

Solisti si instrumentisti de exceptie la muzica populara

   Oferta formatie nunta Ana & Flavian la muzica populara ste foarte variata. In functie de zonele din care sunt invitatii mirilor se va face alegerea solistei, numai si numai prin discutii si aprofundarea problemei la intalnirile cu mirii ce vor avea loc inaintea evenimentului. Vizionarea materialelor video la muzica populara este extrem de necesara.

In imagine, Recomandare Internationala din SUA

formatii nunta bucuresti RECOMANDARE INTERNATIONALA