Galerie

Galerie imagini evenimente Formatia Ana&Flavian

Imagini cu formatie nunta Bucuresti, Ana si Flavian,sau mai simplu formatia evenimentului tau de vis!

De ce o formatie de nunta?

Evenimente mondene de calibrul celor din Bucuresti, rar putem vedea in restul oraselor Romaniei.Targurile de nunti, evenimente culturale, zilele Bucurestiului si multe altele,transforma orasul nostrum intr-un paradis al artei.Ana&Flavian, este o formatie nunta Bucuresti,prin simplul fapt ca ne-am nascut aici, am crescut aici si participam active la evenimente mondene de Televiziune si Gala Mondena Bucurestene. Ana & Flavian, Formatie nunta Bucuresti cu un calibru psihologic deosebit atribuit marilor metropole occidentale activeaza in diferite cluburi si baruri.Formatie nunta Bucuresti Ana & Flavian demonstraza o abilitate deosebita in organizarea evenimentelor de mare anvergura, in special nunti, botez-uri dar si concerte.

Actiuni de binefacere, caritabile putem vedea la Ana&Flavian, formatie nunta bucuresti,bucurand categorii sociale diferite cum ar fi copii sau batrani, la azile din tara si strainatate.

Asadar, formatie nunta Bucuresti, Ana & Flavian contribuie multilateral la cultura Bucuresteana si prin aducerea izului American in spectacolele, nuntile si concertele formatiei

Evenimentelor(nunti,botezuri,petreceri de firma), muzica populara.Solistele formatiei noastre de nunta interpreteaza muzica populara autentica(hore, sarbe) de cea mai buna calitate!

Doriti ca formatia noastra sa asigure voia buna si distractia la evenimentul dumneavoastra? Contactati formatia de nunta Ana&Flavian acum! Sunati la unul din numerele de telefon 0722.449.988; 0722.822.681 sau trimiteti solicitarea pe adresa de e-mail contact@formatia-anaflavian.ro!