Muzica populara la eveniment

 

 MUZICA POPULARA AUTENTICA

In cultura traditionala Romaneasca, apare inevitabil folclorul muzical. Acesta este o component de baza in cultura poporului nostru. Valorificarea folclorului autentic Romanesc in peisajul muzical autohton, joaca un rol esential atat in difersificarea si colorarea unui program artistic de tip nunta, botez, aniversare, petrecere cat si la pastrarea si readucere in actualitate a traditilor de veacuri ale poporului nostru. Pentru tinerii studenti sau in general cand dorim sa aprofundam cunoasterea si analizarea comorilor folclorului nostru, apelam la diferit cursuri de folclor muzical sau cursuri de etnomuzicologie. Aprofundarea stilurilor populare ne dau ocazia ca atunci cand participam la un eveniment, in cadrul unei petreceri de nunta, sa fim pregatiti pentru alegerea reusita a formatiei de nunta, si a solistilor de folclor, care ne vor incanta.

FORMATIE DE NUNTA SI SOLISTI DE MUZICA POPULARA

In cadrul evenimentului mult dorit si asteptat, pe langa solistii de muzica usoara, cover music, muzica internationala, avem muzica populara care se va manifesta atat din punct de vedere instrumental cat si vocal in actul artistic al evenimentului. O caracteristica importanta a folclorului, mai corect spus amprenta  folclorului, o va definii zona si colectivitatea in care sa dezvoltat acesta. Cantecele, limbajul, inflexiunile vocale, caracteristicile zonei din punct de vedere psihologic.

SOLISTII SI SOLISTELE DE MUZICA POPULARA

  Sarcina solistilor si solistelor de muzica populara in cadrul evenimentelor este una nu foarte usoara. Formatie nunta bucuresti, Ana & Flavian urmareste cu atentie in cadrul evenimentelor ca solistele si solistii de muzica populara sa acopere cat mai mult stilul si amprenta zonelor din care fac parte invitatii .

Intalnirile cu mirii sunt de o importanta majora. Zonele din care provin invitatii, rudele indepartate, prietenii, constituie subiect de discutie, astfel informand solistii de muzica populara despre apartenenta geografica a invitatilor, acestia isi pot aranja repertoriul in functie de aceasta. Succesul va fi garantat!

INSTRUMENTISTII DE MUZICA POPULARA

Formatie nunta Bucuresti, Ana & Flavian, dispun de instrumentisti la muzica populara de cea mai buna calitate. Acest lucru se datoreaza prestigiului formatiei de nunta, castigat in timp si palmaresului solistilor Ana & Flavian in materie de evenimente: nunti, botezuri, concerte, emisiuni de televiziune.

Organistii, acordeonistii, violonistii, saxofonistii alesi de formatie nunta bucuresti Ana & Flavian la eveniment, vor trebui sa acompanieze solistii de muzica populara la celmai inalt nivel. Vor trebui sa cunosca folclor din diferite zone ale tarii, traditii si obiceiuri. Acordeonistul din seara evenimentului va trebui sa fie altul decat cel trimis la obiceiuri dimineata la mire si mireasa. Oboseala este foarte mare, de aceea nu se foloseste acelas acordeonist.

Acordeonistul de foarte multe ori acompaniaza solista de muzica populara in mijlocul horei, sarbei, pieselor de lautarie astfel ca misiunea lui este foarte importanta. Atat instrumentistii cat si solistii trebuie sa constituie un tot unitar, sa formeze o echipa performanta care sa acopere doata durata evenimentului. Formatie nunta Bucuresti – Ana & Flavian dispun de astfel de instrumenisti cu experienta necesara acumulata la sute de evenimente. Experienta isi spune cuvantul in orice domeniu.

Daca veti alege formatie nunta Bucuresti Ana & Flavian la evenimentul dumneavoastra, veti dispune in afara artistilor de muzica usoara Ana & Flavian, pe care va rugam sa ii vizionati cu mare atentie pe site-ul formatiei nunta: https://formatia-anaflavian.ro/, si de o echipa de exceptie la muzica popular pe tot parcursul evenimentului! Un eveniment de succes nu poate exista decat cu o echipa de muzica populara si muzica usoara de un inalt nivel profesional! Va uram success in alegerea formatiei la evenimentul dumneavoastra!

formatii nunta bucurestiformatii nunta bucuresti

formatii nunta bucuresti

formatii nunta bucuresti