Stabilirea orelor de servire a meniurilor

Dragi actuali, viitori miri sau tineri dornici de a face un eveniment de calitate. Suntem siguri ca ati participat la diferite ocazii, nunti, botezuri, evenimente private la care ati plecat la final mai mult sau mai putini multumiti de felul in care sau servit felurile de mancare, ne referim la orele la care acestea au fost aduse in fata dumneavoastra. In cadrul multelor discutii pe care le aveti cu diferite formatii de nunta, cu siguranta ca nu vi se explica mai bine zis nu primiti sfaturi referitoare la orele de servire. Acestea sunt de maxima importanta in reusita evenimentului dumneavoastra.

Formatie nunta Ana Flavian, aduce la cunostiinta tutor mirilor participanti la nunti, botezuri, etc., realitatea explicata amanuntit in legatura cu orele de servire a meniului. Pe site-urile adresate evenimentelor: miresici, nunta ta, evenimente bucuresti, etc., nu veti gasi aceste sfaturi referitoare la orele de servire. Asadar atentie maxima. Formatia Ana&Flavian va sfatuieste ca:

Aperitivul sa se aduca la maxim o ora de la sosirea mirilor. Dupa care la 20-25 minunte sa se organizeze dansul de deschidere.Foarte multe formatii de nunta bucuresti, sau din alte orase nu sfatuiesc tinerii miri, sau mai bine zis nu se implica in buna desfasurare a evenimentului cu aceste specificatii majore!

Formatie nunta Ana Flavian doreste ca invitatii dumneavoastra sa fie multumiti in totalitate. Vrem ca toati invitatii sa danseze la deschiderea oficiala a dansului vostru.Acest lucru NU se poate realiza dacat daca invitatii nu sunt flamanzi, sa zicem ca de baut vor avea.Am intalnit cazuri la diferite nunti, botezuri, in care mirii nu au stiut acest lucru. Dupa eveniment ne-au multumit pentru aceste explicatii suplimentare pe care ne-am simtit obligati sa le dam.Nu uitati deci sfatul formatiei noastre: Deschiderea oficiala a dansului, dupa aperitiv la cel mult 25 minute! O sa revenim intr-un articol viitor cu sfaturi din experienta noastra, pe care o formatie de nunta  le poate sti sau nu! Tot intr-un articol viitor, vom vorbi despre rolul restaurantelor in stabilirea orelor de servire si de ce acestea nu se vor implica suficient de mult pentru buna desfasurare a evenimentului dvs. Pana atunci nu uitati.

Formatie nunta Ana&Flavian vine in intampinarea dumneavoastra cu sfaturi de cea mai buna calitate!