TOP 5 pregatiri de nunta de care trebuie sa ti cont din timp

Tinerii care se pregatesc de nunta, nu vor uita in primul rand de grija spirituala, descoperirea de sine, rugaciuni, inaintea evenimentului. Dupa aceea putem face o sumedenie de lucruri, documentandu-ne despre tot ceea ce trebuie sa stim pentru evenimentul vietii noastre care se apropie. Cand dragostea te ia prin surprindere nu trebuie sa stai linistit, ci sa te gandesti si sa actionezi in felul urmator:

Presupunem ca avem 6 sau 7 luni pana la eveniment. Iata TOP 5 lucruri esentiale de care trebuie sa tii cont din timp.

1. Alegerea bisericii

Alegem biserica unde dorim sa ne cununam si cred ca sunteti de acord cu mine ca fiecare avem afinitati pentru locatii de biserici favorite si preoti favoriti. Alegem biserica, vorbim cu preotul.

2. Formatia de nunta

Formatie nunta, Dj, Taraf, Cover Band, Solisti, Lautari, Manelisti, Foto-Video, Dansatori, toti acestia trebuiesc acontati din timp pentru linistea dumneavoastra. Grija pentru ca invitatii sa se simta bine trebuie sa fie maxima. Cum alegem o formatie de nunta sau orice alt mod de entertainment am mai vorbit si vom mai vorbi in articolele viitoare.

3. Rezervarea restaurantului

Rezervarea restaurantului si achitarea avansului ar fi urmatorul pas. Vom vorbi mai pe larg si despre aceasta. Urmeaza invitatiile pentru cununia religioasa, cele pentru petrecerea de la restaurant si nu in ultimul rand putem realiza mici felicitari prin care sa multumim si sa ne simtim recunoascatori fata de invitati.

4. Rochia miresei

Rochia miresicii, presupune o mai mare cota parte din timpul alocat pregatirilor de nunta. Rasfoind revistele de specialitate, vom putea identifica stilul de rochie pe care mireasa il place si i se potriveste. Mersul la sala de fitness inaintea evenimentului cu cateva luni este o moda. Dar si o minima cura alimentara combinata cu mersul in parc poate da rezultate foarte bune.

5. Listele invitatiilor

Listele cu invitatii la cununia religioasa si masa de la restaurant nu trebuie lasate sa astepte.  Completarea lor pe parcurs se face cu mai mare usurinta daca din capul locului printam o lista cu invitati, si o lipim undeva pe sau langa biroul nostru.

Bonus

Pentru ca sunt atat de multe lucruri de care trebuie tinut cont, am mai adaugat cateva:

Cand ne apropiem vertiginos de eveniment deja putem contacta si vorbii cu un decorator pentru buchetul  miresei si ornamentele de pe mese. Cavalerii de onoare si domnisoarele vor fi alesi si alese, anuntati de intentie. Verighetele, costumul, accesoriile, camasa etc, intra rapid in programul de activitate ale viitorului sot. Ne programam la cosmetica, incredintam verighetele martorilor pentru a venii cu ele la biserica iar pentru ultima zi programam hairstylist-ul si make-up artistul.

Acesta este un rezumat dar cu elemente de baza in pregatirea evenimentului mult asteptat. Vom revenii cu multe alte amanunte si secrete pentru organizarea cu succes a nuntii.